Henrieke Goedhart

Henrieke Goedhart

Paraveterinair in diergeneeskunde


Educatie: Para-Veterinaire opleiding Barneveld

Werkdagen: Ochtenden

Opleiding en ervaring

Henrieke is opgegroeid in Huizen en woont nu samen met haar gezin in Blaricum. Ze is moeder van vier kinderen en heeft twee lieve katten.

Van jongs af aan wilde ze altijd “iets” met dieren doen en was altijd gek op de Duitse herders van haar vader. Na het afronden van het VWO op het Erfgooiers College in Huizen besloot ze haar hart te volgen en koos ze voor de 2- jarige opleiding Dier & zorg op het Groenhorst College in Barneveld. In 2002 na het afronden van de studie kon ze al snel aan de slag als paraveterinair bij een Dierenarts praktijk in Bussum. Met heel veel plezier heeft Henrieke hier heel wat jaren mogen werken. Na de zwangerschap en geboorte van haar vierde kind was het goed om ruim anderhalf jaar thuis te zijn, maar nu gaat ze graag weer aan de slag als paraveterinair. Henrieke heeft erg veel zin om een nieuwe start te maken bij het team van dierenarts Bob. Henrieke ziet er naar uit nieuwe dingen te leren en haar opgedane ervaring toe te kunnen passen. Het leukst van het vak paraveterinair vindt ze de verscheidenheid aan werkzaamheden van het beroep.


Naast het paraveterinair zijn...

In het dagelijks leven is Henrieke bezig met het reilen en zeilen van het gezin. Daarnaast houdt ze van wandelen, fietsen, puzzelen en kijkt ze graag een leuke film of spannende serie.