Denise de Koning

Denise de Koning

Paraveterinair in diergeneeskunde


Educatie:Para-Veterinaire opleiding Barneveld

Werkdagen:Maandag tot en met Vrijdag

Carrière

Denise is geboren en getogen in Eemnes, en ook nu woont ze nog in dit mooie dorp.
Al vanaf haar jonge jeugd is Denise omringt met dieren. Het was dan ook niet zo gek dat ze al vanaf haar 10 de wilde gaan werken met dieren.
Eerst heeft ze de opleiding “Diermanagement” afgerond, maar daarna leek para-veterinair beter bij Denise te passen. Zodoende heeft ze daarna in 2015 de opleiding Para-veterinair met goed gevolg afgerond bij het Groenhorst collega in Barneveld. Deze opleiding heet nu Aeres Barneveld.
Tijdens en na haar studie heeft Denise gewerkt bij de broodafdeling van AH. Na haar studie heeft ze bij twee verschillende dierenartsenpraktijken gewerkt. Momenteel werkt ze nog bij een dierenarts in Huizen en per 1 december 2018 werkt Denise bij Dierenarts Bob.
Denise vind het veelzijdige werk als para-veterinair erg leuk en houdt van het contact met de dieren en hun eigenaren. Daarnaast vindt ze het ondersteunen in de operatiekamer geweldig.


Naast paraveterinair zijn

Denise heeft zelf een konijn en een cavia. Zij wandelt ook graag met de hond van haar ouders, samen genieten het bos. Ze geniet van de natuur. Verder trekt Denise graag haar skates aan voor een rondje skeeleren in de Polder.