Drs. Annette Diels

Drs. Annette Diels

Doctorandus in de Diergeneeskunde Faculteit Diergeneeskunde te Utrecht


Educatie: Diergeneeskunde Utrecht

Werkdagen: Maandag tot en met Vrijdag

Dierenarts Annette Diels

Mijn naam is Annette Diels. Ik ben dierenarts en orthopedagoog. Een leuke combinatie omdat de relatie tussen mens en dier mij zo aanspreekt.Als orthopedagoge heb ik onder andere gewerkt voor het Revalidatiecentrum het Leijpark en voor Lijn 5 binnen de gezinsbegeleiding.


Ervaring

In 2013 ben ik afgestudeerd als dierenarts aan de Universiteit Utrecht. Na mijn afstuderen ben ik naar Oostenrijk verhuisd. Ik heb in de buurt van Salzburg als gezelschapsdierenarts gewerkt. De praktijk behandelde ook asieldieren en zo is mijn kat Puckje bij mij terecht gekomen. Ze is met mij mee terug verhuisd naar Bilthoven waar ik ook ben opgegroeid en waar ik als tiener bij dierenarts Brigitte Horzinek heb gewerkt.


Huidige bezigheden

Een aantal dagen per week werk ik als dierenarts bij de Raad van Beheer. Ik houd me dan bezig met de gezondheid , welzijn en gedrag van rashonden. Ik neem ook nog praktijkexamens af voor studenten paraveterinair van het MBO in verschillende dierenartspraktijken door heel Nederland verspreid. Dit is erg leuk om te doen. De studenten zijn hoop opgeleid en laten zien wat ze geleerd hebben op hun eindtest.