Over ons

Wie zijn wij?

De praktijk is in 2005 begonnen als Dier Medisch Centrum Rosenthal. Na de overname van de praktijk door dierenarts Bob van Wandelen in 2017 is de praktijknaam veranderd in Dierenarts Bob.

Dierenarts Bob is een dierenartsenpraktijk voor alle gezelschapsdieren. De praktijk staat klaar voor huisdieren en hun baasjes.

Bij Dierenarts Bob doen dierenarts Bob van Wandelen en zijn team er alles aan om u als baasje en uw huisdier in elke fase van het leven bij te staan. We ondersteunen u en denken met u mee in goede en slechte tijden. Vanaf de eerste controle tot aan het vredige eind en het moeilijke afscheid dat hierbij komt kijken. Voor een klein consult, een kleine of grote ingreep, u bent bij ons aan het juiste adres.

Dierenarts Bob staat voor een persoonlijke benadering met een duidelijk advies voor een vertrouwde band tussen u en het dier. En dat met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Ons doel: dat Dier en Baasje langer in goede gezondheid plezier van elkaar kunnen hebben.


Waarom ons kiezen?

Dierenarts Bob is servicegericht

• We werken in een klein team zodat we u en uw dier persoonlijk kennen.
• We zijn elke werkdag bereikbaar vanaf 8.30 en op maandag en donderdag zijn we tot 20.00 open zodat u ook na het werk bij ons terecht kunt. Op zaterdag zijn we bereikbaar van 9:30 tot 12:00. Ook buiten werktijden zijn we te bereiken voor spoed (overleg).
• We zijn duidelijk in onze afspraken en tarieven. Tarieven vind u ook op de website. En voor een ingreep kunt u altijd een actuele offerte krijgen.

Dierenarts Bob beschikt over uitgebreide diagnostische apparatuur om ziekten op te sporen. En beschikt over geavanceerde operatie- en narcose apparatuur om medische ingrepen te verrichten.

• We hebben de beschikking over digitale röntgen, digitale tandheelkunde röntgen, echo, bloedapparatuur, bloeddrukmeter, oogdrukmeter en meer.
• We hebben de beschikking over een laparoscopietoren voor kijkoperaties. Deze heeft als voordeel dat uw dier minder pijn heeft tijdens de operatie en uw dier spoedig hersteld zonder al teveel na pijn.

Dierenarts Bob heeft een dierenarts die zeer ervaren is in de diergeneeskunde. Onze praktijk doet veel met chirurgie en tandheelkunde. Wij behandelen ook konijnen, knaagdieren en andere bijzondere huisdieren. Dierenarts Bob bezit deze kennis en kunde om deze dieren dieren op de juiste manier te behandelen.

• Wat wij kunnen met chirurgie en tandheelkunde? Kijk op onze website of bel gerust voor meer informatie als u specifieke vragen of behandeling nodig heeft.
• Bijzondere dieren vragen een andere kennis en zorg dan ‘standaard’ huisdieren zoals een hond of kat.

Moet u wachten op een behandeling, en wilt u niet heen en weer naar huis rijden?

Er is bij ons in de buurt heel veel te doen. U kunt natuurlijk boodschappen doen bij een van dichtbij gelegen supermarkten (AH, Jumbo, Aldi, Natuurwinkel…) of gezellig bij een van de kleinere winkels winkelen, zoals in de leuke en bekende winkelstraat de Laanstraat. De laanstraat heeft goede specialiteiten winkels. Of gewoon lekker wandelen in de bossen in de omgeving van Baarn of Soestdijk in een van de wandelgebieden zoals kasteel Groeneveld.

Wilt u liever bij de operatie meekijken? Dat kan meestal ook. Vraag het ons of het uitkomt.

Onze locatie


Onze medewerkers